Raamdecoratie bestaat er in alle soorten en maten. Er is altijd wel iets te vinden wat bij uw huis past. Dat maakt de keuze ook weer erg lastig. Wilt u het raam geheel bedekt of wilt u graag zonlicht binnen? Houdt u van privacy of kijkt u graag naar buiten? Een intieme sfeer in huis of een ruim verlicht huis? Alles is mogelijk. En welk materiaal kiest u, bamboe of toch hout? Het wordt steeds populairder, bamboe raamdecoratie. Deze nieuwe trend is niet alleen mooi maar is ook nog eens een verantwoorde keuze.

Bamboe

Bamboe groeit veel sneller aan dan gewoon hout. Doordat bamboe zo snel aangeroeid is het een milieuvriendelijke keuze. Ieder jaar maakt de moederplant nieuwe stammen aan, binnen een mum van tijd groeien deze stammen uit tot volwassen hoogte. Bamboe is geheel afbreekbaar en daardoor niet milieuverontreinigend. Door steeds meer ontwerpers wordt Bamboe omarmt. Bamboe wordt niet alleen gebruik voor raamdecoratie. Ook voor tuinmeubilair, wanden, vloeren en speelgoed wordt steeds vaker bamboe gebruikt. Het slappe en stoffige imago is verdwenen, bamboe raamdecoratie is hip!

Voordelen bamboe raamdecoratie

Bamboe heeft een mooie afwerking en heeft een langere levensduur dan veel andere houtsoorten. Bamboe raamdecoratie is stevig en bevat geen giftige stoffen.. Bamboe is een zeer licht materiaal waardoor u Bamboe jaloezieën zeer gemakkelijk omhoog kunt trekken. De uitstraling van deze soort raamdecoratie is stijlvol en natuurlijk. Bamboe jaloezieën geven een warme en luxe uitstraling aan uw woonkamer. Maar ook voor uw slaapkamer is Bamboe een goede keuze. Kortom Bamboe raamdecoratie is de meest verantwoorde keus.