Budgetjaloezieen.nl was al een tijdje op zoek naar een Nederlandse fabrikant van kwaliteits raambekleding.

En die hebben wij uiteindelijk kunnen vinden in  VERANO®.

VERANO® is al jaren een bekende naam in de commerciele raambekleding markt met hun uitgebreid asoortiment en uitstekende kwaliteit en service. 

Het grote voordeel voor ons als dealer is dat afgezien de kwaliteit en service Verano® bestellingen bezorgd met hun eigen vrachtauto's. Hierdoor zijn wij en onze klanten niet meer afhankelijk van koeriers die geen lange lengtes kunnen vervoeren.

Ook transportschades worden verminderd simpelweg omdat hun eigen vrachtauto's speciaal zijn ingericht voor het vervoer van raambekleding.

Bijkomend voordeel is ook dat Verano® hun producten hier in Nederland produceert. Ze hebben zelfs een prachtige showroom in Best waar de consumet een kijkje kan komen nemen.

 

Van Verano®

Verano® is sinds de oprichting in 1990 uitgegroeid tot een begrip in zonweringland. Verano® is uniek met haar totale collectie raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren.

In de missie van Verano® staat ‘comfort’ centraal. Met kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie oplossingen zorgt Verano® namelijk voor comfort in uw huis. Denk aan een sfeervolle daglichtregulering in uw woonkamer of de effectieve verduistering van de slaapkamer van uw kinderen. Verano® raamdecoratie zorgt ervoor dat u het leven binnenhuis zo optimaal en comfortabel mogelijk kunt beleven.

De raamdecoratie van Verano® wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten in huis haalt die voldoen aan de laatste trends en normen.

 

Verano® staat garant voor optimale kwaliteit en snelle levering. Dit komt door de productie in eigen huis, in modern ingerichte productiehallen in Nederland en België.

Met de producten van Verano® draagt u daarnaast bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt uw raamdecoratie warmte en licht tegen, zodat het in huis lekker koel blijft.