Raambekleding gespreid betalen via Capayable

Het bekijken van ons assortiment en ontdekken welke raambekleding het beste voor welk raam in een bepaalde ruimte past, is ontzettend leuk om te doen. Maar hoewel wij zeer betaalbare prijzen hanteren, kan het schrikken zijn om een factuur te ontvangen die in één keer voldaan dient te worden. Zo verdwijnt het plezier dat u heeft van uw nieuwe aankoop als sneeuw voor de zon. Daarom ontvangt u van ons geen factuur met het totaalbedrag erop vermeld, maar laten we u graag kennismaken met gespreid betalen. Dat betekent dat u de factuur in delen betaalt. Hoe dat precies werkt, dat leggen we u hieronder uit.

Raambekleding gespreid betalen is dus een optie in onze webwinkel. Op die manier kunt u tegen een derde van de prijs de bestelling al direct plaatsen, waardoor het doen van een aankoop echt voor ieder budget toegankelijk is. Zo hoeft u dus geen maanden te wachten tot het voor u financiëel mogelijk is de raambekleding van uw keuze te bestellen. Zeker voor het doen van een grote aankoop zorgt het gespreid betalen voor een stuk ademruimte.

Raamdecoratie gespreid betalen

Bij ons is kiest u voor raambekleding gespreid betalen via de betaalaanbieder Capayable. Het werkt bijzonder eenvoudig. U kiest het product (of de producten wanneer u er meer nodig heeft) en plaatst deze in het winkelmandje. Bent u klaar met winkelen, dan gaat u naar de kassa. U hoeft niet direct alles te betalen, zoals bij iDeal of Paypal het geval is, want u betaalt in drie termijnen. De eerste termijn dient direct bij de webwinkel kassa afgerekend te worden. De tweede en derde termijn niet, deze worden met bijbehorende factuur per mail naar u toegestuurd door  Capayable.

Het grote voordeel van deze betaaloptie is dat de betaling gespreid gedaan kan worden. Hier wordt geen rente voor gerekend. Dat betekent dat u gewoon de prijs betaalt die in de winkel aangeven staat, maar dan in drie delen. De bestelling wordt uiteraard direct geproduceerd en geleverd nadat de eerste betaling bij ons is verwerkt.

Wanneer moet ik betalen?

De eerste termijn wordt direct via de online kassa betaald. De tweede termijn moet binnen 30 dagen betaald zijn en de laatste termijn moet binnen 60 dagen zijn betaald. Dit betekent dat het geld op dat moment bij Capayable aanwezig moet zijn. Wilt u zeker weten dat het helemaal goed gaat en dat er geen problemen ontstaan met uw betalingen? Maakt u dan het bedrag tenminste twee dagen in het voren over, zodat de verwerkingstijd van de banken er niet voor zorgt dat uw betaling te laat ontvangen wordt.

De betaling voor de tweede en derde termijn worden per e-mail naar u verzonden. U betaalt vervolgens zelf per bank. Heeft u nog geen rekening voorbij zien komen, terwijl aangegeven is dat deze al wel is verzonden? Kijkt u dan even in de spambox van uw e-mailprogramma. Zit de mail hierin? Markeer dan de mails van Capayable direct als ‘vertrouwd’, zodat het de volgende keer gewoon in uw inbox terecht komt bij uw ongelezen berichten.

Wie kan gebruikmaken van deze optie?

Raambekleding gespreid betalen is geen optie die voorbehouden is aan bepaalde klanten, wel moet uw bestelling een aankoopwaarde tussen € 100,- & € 3.000,- hebben. Alle klanten die ouder zijn dan 18 jaar kunnen gebruikmaken van de diensten van Capayable zolang zij een adres in Nederland hebben. Capayable accepteert echter niet alle klanten. Wanneer u via de webwinkel naar Capayable gaat, voert u uw gegevens in. Capayable zal vervolgens een kredietcheck doen om te kijken of het financieel mogelijk is om betalingen uit te voeren. Dat betekent dat Capayable de aanvraag ook kan weigeren. Dit komt direct in beeld te staan wanneer u afrekent bij ons in de webwinkel. Wij hebben hier uiteraard geen enkele invloed op.

Welke klantenservice moet ik benaderen met vragen?

Wanneer u vragen heeft over de montage van de producten, de status van de bestelling of de afmetingen van producten, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij hebben alle informatie over alle producten die we verkopen voor u beschikbaar en helpen u graag verder.

Wanneer u problemen heeft met de betalingen nadat u Capayable geselecteerd heeft, benadert u de klantenservice van Capayable. Dit geldt ook voor de tegoeden na het terugsturen van de producten, of herinneringen die ten onrechte verzonden zijn. Alles wat met het geld te maken heeft dat naar Capayable moet, of terugbetaald zou moeten worden door Capayable, regelt u met de klantenservice van Capayable.

Weet u niet zeker welke klantenservice u moet benaderen in een specifiek geval? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we u verder kunnen helpen.

Capayable

Eenvoudig raambekleding gespreid betalen

Door raambekleding gespreid betalen aan te bieden via Capayable maken we het dus mogelijk om bestellingen te plaatsen zonder dat u het gehele bedrag in één keer dient te voldoen. Dankzij dit stukje extra service helpen we u mede om het kiezen voor de juiste raambekleding niet langer uit te stellen. We doen er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent ook dat we zoveel mogelijk belangrijke informatie op de website hebben staan over de producten en service. Het betekent ook dat we een klantenservice hebben die bereikbaar is per e-mail, telefoon en WhatsApp en dat we beschikbaar zijn voor advies op maat. Wilt u meer weten over Capayable? Lees dan gerust eens de informatie door op hun website. https://www.capayable.com/