Product eigenschappen

Afmetingen

 • Breedte: Min. 450mm - Max. 5000mm
 • Hoogte: Min. 400mm - Max. 3000mm
 • Bovenbak afmetingen: 45mm x 25mm

Kenmerken

 • Lamellen van 100% Polyester
 • Enkele rails tot 2500mm. 
 • Tot 5000mm dmv 2 rails met koppelstuk verbonden.
 • Runners met verwisselbare lamelhaak
 • Bediening d.m.v. kunstof kantelketting en trekkoord
 • Bovenrails leverbaar in wit 
 • 2 jaar garantie

Extra opties

 • Op aanvraag voor schuinlopende ramen.

Bezorging

 • Gratis bezorgd in Nederland & België
 • Binnen 2 weken geleverd

Verticale jaloezie 89 mm stof economie (Budget)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 44,85

* Verplichte velden

€ 44,85
Details
Details

Onze maatwerk verticale jaloezieën zijn op maat gemaakt van  Polyester stof banen hangend onder een aluminium bovenbak.

Omdat hun breedte kan worden aangepast zijn deze in het bijzonder geschikt voor extra grote ramen of glazen deuren en erker gebieden.

Een stevige aluminium bovenbak drager waarin het systeem zich bevindt zorgt voor een efficiënte en soepele werking. Drze bovenbak is bij ons altijd uitgevoerd in wit.

Kwaliteits kettingen en koorden verzorgen het openen en sluiten van de verticale jaloezieën en kantelen de lamellen naar behoefte.

De controle bedieningen kunnen worden gepositioneerd links of rechts van de verticale jaloezieën en de stapelpositie (pakket)  kan links, rechts of gesplitst worden naar wens. (Let op!!  Indien de breedte maat tussen de 2500mm en de 5000mm ligt zullen 2 gelijke rails worden geleverd inclusief koppelstuk!  Elke rails zal individuele bediening hebben en beide pakketten zullen naar het midden sluiten.)

Onze stof verticale jaloezieën kunnen worden besteld met 89 mm en 127mm brede lamellen gemaakt van filterende stof met de mogelijkheid van het bestellen van een met stof bedekte fascia om het boven profiel te bedekken voor een meer uitgesproken visueel effect.

Onze verticale jaloezieën zijn stof banen voorzien van aan de onderkant hangende gewichten en kettingen om ze onderaan netjes te laten uitrekken, ongeacht hun lengte. Visueel zijn verticale jaloezieën een aantrekkelijke optie die ook zeer functioneel is dankzij de veelheid van ontwerpen: verscheidenheid van kleuren, texturen, afwerkingen en patronen en omdat ze helpen bij het geven van de illusie van grote ruimtes en tegelijkertijd privacy of een prachtig uitzicht op de buitenkant bereiken,

Ook dienen ze met het functioneel doel waarin ze warmteverlies verminderen en te beperken tot een minimum.

Verticale lamellen kunnen worden gebruikt als raambekleding en zelfs als scheidingswanden en kunnen worden gemonteerd aan het plafond of op de muur op basis van beschikbaarheid en voorkeur.

Let op!!  Indien de breedte maat tussen de 2500mm en de 5000mm ligt zullen 2 gelijke rails worden geleverd inclusief koppelstuk!  Elke rails zal individuele bediening hebben en beide pakketten zullen naar het midden sluiten.

Losse lamellen

Losse lamellen zijn ook verkrijgbaar en worden geleverd inclusief bodemgewicht en ketting. De kosten hiervoor in deze stoffen is € 3.30 per meter hoogte.

Een offerte hiervoor kunt u per email aanvragen.

 

Meet instructies vindt u op onze pagina met instructies.

Kleurstalen bestellen

Kleurstalen bestellen

Hoewel we ons best doen de producten zo goed mogelijk te presenteren, wilt u waarschijnlijk de materialen toch vooraf in het echt bekijken en vasthouden. Daarom kunt u bij ons, zonder kosten, gratis stalen aanvragen. Zo kunt u toch online bestellen, zonder achteraf verrast te worden.

De kleurstalen worden na aanvraag binnen enkele dagen verstuurd middels brievenbuspost. Vul het onderstaande formulier in met de gewenste kleur(en). U kunt kosteloos tot 6 kleurstalen bij ons bestellen.

Vraag uw kleurstalen aan

* Verplichte velden

Meten en monteren

Meetinstructies

Heeft u de raamdecoratie van uw wensen gevonden? Met behulp van onderstaande meetinstructies kunt u eenvoudig de juiste afmetingen van uw raamdecoratie vaststellen. Kies voor het meten of u de raamdecoratie in, of op het kozijn wilt monteren. Voor de beste resultaten adviseren wij gebruik te maken van een metalen meetlint. Schrijf nauwkeurig de resultaten van uw metingen op, zodat u deze éénvoudig kunt invullen in onze webshop.

LET OP! Wij werken exact met de door u opgegeven maten in millimeters.

Handleidingen downloaden

Download hier de specifieke meetinstructies en montagehandleiding voor dit product als PDF bestand.

Budget meetinstructie_lamelgordijn (2.51 MB)