Stoffen jaloezieen

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Stoffen jaloezieën van Verano® geven elke ruimte in uw woning of bedrijfspand een aangename sfeer. De stof, de kleuren en de lamelbreedte van 50 millimeter brengen rust in uw ruimte. Het is zonwering die functioneel is en altijd mooi aansluit bij elk interieur. Door de antistatische coating van de stof is vraagt dit product nauwelijks onderhoud. Elke jaloezie wordt voor u op maat gemaakt en afgeleverd met 2 jaar garantie. Deze Verano® raambekleding is leverbaar tot een breedte van 2400 millimeter. Budgetjaloezieën.nl levert het pakket 2 à 3 weken na bestelling op het afleveradres van uw keuze. Zo kunt u er snel mee pronken.

Verano® jaloezieën bieden u veiligheid

Jaloezieën van Verano® voldoen aan de Europese veiligheidsnormen die aan zonwering worden gesteld. Dit houdt in dat zowel de raamdecoraties met een handmatige bediening en met een elektrisch bedieningssysteem gegarandeerd veilig zijn voor kinderen.

Stoffen jaloezieën het systeem en de bediening

Jaloezieën van stof bestaan uit een bovenbak waarin het ophangmechanisme en kantelmechanisme zich bevinden. Het systeem bedient u met behulp van ladderkoorden die zijn voorzien van een fraaie aluminium koordknop. De bovenbak wordt afgewerkt met een speciale lamel van dezelfde stof en dezelfde kleur als de lamellen. U kunt de zonwering eenvoudig ophalen en neerlaten met de ladderkoorden. De mate van licht- en zichtdoorlating regelt u via het kantelmechanisme aan de zijkant. Download ook onze meetinstructies voor het opmeten van uw zonwering.

Stoffen raambekleding verkrijgbaar in moderne kleuren

Jaloezieën van stof maakt Verano® in 25 kleuren. Op uw beeldscherm kunnen kleuren er anders uitzien dan in werkelijkheid. Vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen bij ons aan van de kleuren die u op het oog heeft. Dat voorkomt nare verrassingen achteraf.

Extra opties voor de uitvoering

Onze jaloezieën van stof worden standaard gemaakt met een ladderkoord. Voor stoffen raambekleding bieden wij onderstaande extra opties:

  • Ladderband: In plaats van het standaard ladderkoord gebruiken we katoenen ladderband van 25 millimeter breed. U kunt hiervoor kiezen uit diverse bijpassende of contrasterende kleuren voor een extra accent.
  • Retro jaloezie: Hierbij is de metalen bovenbak weggelaten en wordt het bedieningsmechanisme zichtbaar. Deze optie is van toepassing als u een nostalgische uitstraling wilt. Dit retrosysteem is op aanvraag leverbaar.

 

Verano® zonwering zelf monteren of  laten doen

Stoffen jaloezieën kunt u zelf monteren of dit door Budgetjaloezieën.nl laten verzorgen. U kunt onze montageservice online boeken. Voor zelfmontage gebruikt u de bijgeleverde montagesteunen die geschikt zijn voor plaatsing tegen het plafond of kozijn. 

Gun uw vensters het beste en koop uw jaloezieën bij Budgetjaloezieën.nl. snel besteld is snel in huis.