Top down Bottom up plisse & honingraat gordijnen

Wanneer u zoekt naar de juiste raambekleding, is er tegenwoordig een scala aan mogelijkheden. Niet verwonderlijk dus als u door de bomen het bos even niet meer ziet. Toch wordt het maken van een keuze al een stuk gemakkelijker zodra u voor uzelf duidelijk hebt aan welke eisen en wensen het moet voldoen. Zoekt u naar een mogelijkheid om het daglicht in beperkte mate door te laten terwijl u zelf de mate van privacy kunt bepalen, dan kunt u Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen Top down Bottom up overwegen.

We vertellen u graag meer over de voordelen van dit product. Voor wie het systeem van Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen niet kent: het bestaat uit zowel een boven- als onderlat die verplaatsbaar is. En dat is redelijk uniek, gezien dit voor de meeste gordijnen alleen geldt voor de onderlat. Dit systeem is nog redelijk onbekend, terwijl de voordelen zo bijzonder zijn.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Hier hebben Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen hun naam aan te danken

De naam ‘plissé’ is afkomstig uit het Frans en betekent ‘geplooid’. Middels deze plooien is het systeem gemakkelijk in en uit elkaar te schuiven. Het gebruiksgemak is dus groot. Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen hebben bijzondere eigenschappen. In de eerste plaats is niet alleen de onderlat verplaatsbaar naar boven of beneden, maar geldt dit ook voor de bovenlat. Hierdoor kunt u een specifiek deel van het raam bedekken. Het is mogelijk om op die manier met dit type gordijnen uitsluitend het te veel aan zonlicht tegen te gaan. Is er sprake van een laagstaande zon? Dan verplaatst u zowel de boven- als onderlat naar beneden, zodat het bovenste deel van het raam vrij blijft. En ook wanneer u meer privacy wenst is het compleet sluiten van deze top down Bottom up plissé honingraat gordijnen niet nodig. Wilt u voorkomen dat voorbijgangers bij u naar binnen kunnen kijken? Dan plaatst u de standaard plissé honingraat gordijnen op een dusdanige wijze dat inkijken niet mogelijk is. Het kan dan al voldoende zijn om alleen het midden van het raam te bedekken. En zo voorkomt u dat het te veel aan daglicht geblokkeerd wordt, zonder dat u zich opgesloten voelt in uw eigen woning.

Sfeervol, warm en zeer modern

Het is natuurlijk leuk dat deze praktische kant van Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen lovenswaardig is, maar hoe zit het met de uitstraling? Dit product ziet er zeer stijlvol uit en creëert tegelijkertijd een bepaalde rust in de kamer.

Tegelijkertijd ontstaat er dankzij de constructie een speels effect, wat bijdraagt aan een stukje sfeer. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in tal van aansprekende kleuren, zodat u altijd de kleur kunt vinden die aansluit bij uw interieur en uw smaak. U vindt ze bij ons in een strak witte kleur. Voor net iets meer warmte kunnen we ook gekleurde varianten leveren.

Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen zijn eigenlijk geschikt voor in elk soort interieur en in elke kamer, ook voor de badkamer. Zelfs voor een dakraam kunt u hiervan gebruikmaken, terwijl het kantelen van het raam nog steeds mogelijk blijft. Het is aan te raden om voor een slaapkamer te kiezen voor een verduisterend Top down Bottom up plissé honingraat gordijn.

In zomer en winter behaaglijk in huis

Het is overigens aan te raden om, zodra de avond valt, de Top down Bottom up plissé honingraat gordijnen in zijn geheel het raam te laten bedekken. Dat heeft zowel op warmere dagen als op koude dagen belangrijke voordelen. Hiermee wordt namelijk gebruik gemaakt van de isolerende werking van het plissegordijn. Op een warme dag zorgt u hiermee dat de opkomende zon niet gelijk al de mogelijkheid krijgt om de kamer te verwarmen, waardoor het aangenaam koel blijft. Aan de andere kant kunt u hiermee op een koude dag juist voorkomen dat de warmte binnenshuis snel naar buiten verdwijnt. En dat kan een forse energiebesparing opleveren. Wanneer u het isolerend vermogen een pré vindt, dan raden we het aan om te kiezen voor standaard plissé honingraat gordijnen of voor een aluminium coating.