Rolgordijnen voor tuimel raam

Zoekt u een rolgordijn voor een kantelraam? Budgetjaloezieën.nl helpt u uit de brand. U vindt bij ons de ideale oplossing voor uw raambekleding probleem. Ons huismerk Budget voorziet met een krachtig, zelfklevend systeem ruimschoots in de vraag naar oprolbare gordijnen voor dit type raam.

Verduisterend en niet-verduisterend. Wij maken uw ophaalbare gordijn op de door u gewenste breedte en leveren het binnen 2 weken bij u af. Uiteraard met 2 jaar garantie.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Cassettesysteem 

Een rolgordijn voor een tuimelraam bestaat uit een stevige cassette en een U-profiel voor de zijgeleiding. Beide zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. De fraaie cassette, de onderlat en de zijgeleiding zijn afgewerkt met een duurzame poedercoating in de kleur wit. Desgewenst kunt u de zijgeleiding ook in de kleur bruin bestellen of voor een meerprijs in diverse houtmotieven. De kralen bedieningsketting kunt u naar keuze links of rechts laten plaatsen. De maximale breedte voor dit kantelraam systeem is 1600 millimeter.

Rolgordijn kantelraam stoffen, kleuren

Dit type rolgordijn is verkrijgbaar in alle kleuren en stoffen uit onze Budget collectie. Verduisterend en niet-verduisterend. U kunt zelfs kiezen uit verduisterende stoffen met een achterkant van aluminium dat de warmte van buitenaf tegenhoudt. Wilt u weten hoe u de maat van uw raambekleding het beste kunt opmeten? Kijk op onze speciale webpagina voor meetinstructies. Hebt u uw keuze gemaakt, vraag dan altijd eerst onze gratis kleurstalen aan. Een kleur op een beeldscherm kan door de instelling namelijk afwijken van de echte kleur.

Monteren rolgordijn kantelraam

Onze rolgordijnen voor een tuimelramen zijn geheel zelfklevend. Ook de zijgeleiding. Voordeel hiervan is dat u nergens in hoeft te boren en daarmee het risico op schade voorkomt. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om een heel eenvoudig een verduisterend systeem op uw tuimelraam aan te brengen. Hebt u liever dat de montagedienst van Budgetjaloezieën.nl uw gordijn komt monteren? Bestel hier onze montageservice. Let op: dit systeem is níét geschikt voor montage op een kantelraam waarbij de cassette wordt ingekapseld door 2 muren of strak wordt geplaatst in een kozijn. Dit doordat de bovenkant van het bedieningssysteem 23 millimeter breder is dan uw bestelbreedte. Bovendien zal in in dit geval de open, minder fraaie, achterzijde van het systeem van buitenaf zichtbaar zijn.

Laat ook uw wens in vervulling gaan en bestel dit geweldige rolgordijn vandaag nog.