Verticale lamellen

Met verticale lamellen op maat van Budgetjaloezieën.nl krijgt u veel lamel voor weinig geld. De verticale jaloezieën van ons huismerk Budget en het merk Verano® zijn populair in Nederland en België en worden door steeds meer bedrijven en particulieren gekocht. Dit type raambekleding is ook zeer geschikt voor extreem brede ramen en scheidingswanden waar flexibiliteit in de regeling van lichtinval en privacy belangrijk zijn.

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse duurzame materialen. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van 2 jaar garantie. Elke product maken wij voor u op maat en leveren we binnen 2 weken. Dus waarom wachten met iets moois als het nu kan?

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Materialen lamellen op maat 

Onze lamellen zijn verkrijgbaar in aluminium, pvc en stof. De stoffen variant is gemaakt van duurzaam polyester dat u eenvoudig kunt reinigen. U kunt kiezen uit een grote hoeveelheid uni kleuren en een diverse fraaie dessins. De bovenbak van het systeem is meestal wit.

Maten lamellen 

Het lamellen assortiment van aluminium, pvc en stof is verkrijgbaar in lamelbreedtes van 89 millimeter en 127 millimeter. In verband met een verhoogd risico op schade tijdens het transport, leveren wij onze Budget verticale jaloezieën tot een maximale breedte van 2.500 millimeter. Voor bredere vensters hebben wij een passende oplossing. Voor het opmeten van de juiste maten kijkt u bij onze meetinstructies.

Bediening 

Verticale lamellen van Budgetjaloezieën.nl hangen in een stevige bovenbak van aluminium. In de bak zit ook het bedieningsmechanisme. Dit bestaat uit kettingen en koorden die zorgen voor het traploos openen en sluiten. U kunt het systeem links of rechts bedienen.

Lamellen op maat zeer brede ramen

Lamellen voor extreem brede ramen, schuifpuien en erkers zijn geen probleem voor ons. Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van 2 rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij 1 verticale jaloezie heeft. Wilt u toch een oppervlak breder dan 2.500 millimeter voorzien van een verticale jaloezie op 1 rail? In dat geval bieden de verticale lamellen van Verano® een goed alternatief. Ze zijn leverbaar tot maar liefst 6000 millimeter. Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Wilt u ook genieten van alle voordelen die verticale lamellen u bieden? Maak nu uw keuze en bestel.