Rolgordijn zonder cassette

Rolgordijnen in de huidige vorm bestaan nog niet eens zo heel lang. Eerder werden ze gemaakt van katoen, maar daar bleken toch wat nadelen aan te kleven. Tegenwoordig zijn nagenoeg alle rolgordijnen gemaakt van polyester, wat ervoor zorgt dat ze –in tegenstelling tot katoen- onderhoudsvrij zijn en niet krimpen.

Rolgordijnen passen bij werkelijk ieder interieur, variërend van landelijk tot strak modern. Dat komt omdat ze verkrijgbaar zijn in zoveel verschillende soorten en kleuren. Laat de rolgordijnen op de voorgrond treden door gebruik te maken van felle kleuren of laat ze juist naar de achtergrond verdwijnen met meer basic kleuren.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Soorten rolgordijnen

Rolgordijnen op maat vormen een grote betekenis voor de aanblik van het huis, zowel van binnen als van buiten. Praktische redenen: Privacy, dempen van geluid, het weren van (zon)licht of het creëren van een prachtig zacht licht. Ze zorgen daarnaast voor een huiselijke en intieme sfeer.

Bij Budgetjaloezieën heeft u de keuze uit:

  • Transparante rolgordijnen op maat
  • Semi-transparantie rolgordijnen op maat
  • Verduisterende rolgordijnen op maat

Plaatsingsmogelijkheden

Bij het op maat kopen van rolgordijnen is het belangrijk om te weten waar u ze wilt plaatsen. Het gaat niet alleen om het betreffende raam, maar ook de positie. De keuze voor een bepaalde ophanging is afhankelijk van smaak, maar ook van praktische redenen.

Mogelijkheden:

  • Rolgordijn ophangen aan het kozijn
  • Rolgordijn ophangen tegen de muur
  • Rolgordijn ophangen aan het plafond

Met rolgordijnen op maat creëert u de gewenste sfeer

De keuze voor een bepaalde ophanging is afhankelijk van smaak, maar ook van praktische redenen. Het rolgordijn ophangen aan het kozijn is misschien wel de makkelijkste én meest praktische keuze. Een rolgordijn ophangen tegen de muur of aan het plafond kan het gebruiksgemak van het raam belemmeren bij opendoen. Heeft dit toch uw voorkeur? Let er dan op dat er geen obstakels in de weg zitten.

Maak vooral gebruik van de meetinstructies op onze site. Zo kunt u eenvoudig de maten opmeten en online doorgeven. Het monteren kunt u zelf doen door gebruik te maken van onze montage instructie of door onze montageservice in te schakelen. Zo maken wij het wel heel eenvoudig om rolgordijnen op maat in huis te hangen.