Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn onvergelijkbaar met andere soorten zonwering voor binnen. Het is een raambekleding met effect die in elke huis of bedrijfspand past. Ze bestaan uit horizontale banen van 2 soorten transparante en niet-transparante stof die traploos over elkaar kunnen schuiven. Bij Budgetjaloezieën.nl kunt u kiezen uit ons huismerk Budget en het merk Verano®.

Ze zijn relatief goedkoop in aanschaf en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. In een groot scala aan kleuren. Elk rolgordijn maken wij voor u op maat. Budget producten leveren we binnen 2 weken en Verano® producten binnen 3 weken. Op elke raambekleding zit 2 jaar garantie.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Hoe werken duo rolgordijnen?

Onze duo rolgordijnen hebben een aantal eigenschappen die u bij andere raambekleding niet vindt. Zo bestaan ze uit horizontale banen van doorzichtige en ondoorzichtige stof die om en om aan elkaar zijn gestikt. Doordat de stof met behulp van een dunne buis dubbel wordt gebruikt, kunt u de achterste en de voorste laag over elkaar laten schuiven. Zo kunt u licht weren of juist licht doorlaten en de mate van uw privacy bepalen. U zult versteld staan van het resultaat.

Veiligheid  

Alle merken duo rolgordijnen van Budgetjaloezieën.nl voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor zonwering. Dit betekent dat de bedieningssystemen absoluut veilig zijn voor kinderen. Dat is voor u een zorg minder.

Stofvrij systeem

Duo rolgordijnen van Budgetjaloezieën.nl zijn in opgerolde toestand netjes opgeborgen in een robuuste aluminium cassette. Deze behuizing is rondom afgesloten en laat enkel aan de onderzijde een smalle ruimte over voor de doorvoer van het gordijn. Voordeel hiervan is dat de stof langer schoon blijft. De cassettes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het Budget systeem is leverbaar tot een maximale breedte van 2500 millimeter. Het Verano® systeem is verkrijgbaar tot een maximale breedte van 2600 millimeter.

Duo rolgordijnen kleuren, dessins

Dit type raambekleding is gemaakt van oersterk polyester. Onze collectie kent een groot arsenaal aan fraaie kleuren die in combinatie met de doorschijnende banen een nog mooier effect geven. Van neutraal crème tot chic zwart en van frisgroen tot helderrood. Wat uw smaak ook is, bij de 35 kleuren zit vast een tint die u bevalt. Vraag altijd eerst de gratis kleurstalen bij ons aan, want kleuren op een beeldscherm kunnen met de werkelijke kleur. Wilt u weten welke breedte u nodig hebt? Kijk op onze speciale webpagina met meetinstructies.

Opties kantelramen

Duo rolgordijnen van ons huismerk Budget zijn desgewenst ook verkrijgbaar in een cassette die speciaal is gemaakt voor bevestiging aan een kantelraam. Ze hebben een stevige zijgeleiding en zijn zelfklevend. Hiermee voorkomt u schroeven in bijvoorbeeld raamkozijnen van pvc.

Montage 

Duo rolgordijnen van Budgetjaloezieën.nl zijn eenvoudig te installeren. De meegeleverde montagehandleiding laat u aan de hand van duidelijke tekeningen zien hoe u dit doet. Ziet u tegen de klus op, maak dan een afspraak met onze montagedienst.

Wilt u ook de magie van duo rolgordijnen beleven? Maak uw keuze en bestel.