Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieen van Budgetjaloezieën.nl zijn een aanwinst voor uw vensters. Ons assortiment bestaat uit diverse prijsgroepen die naar verhouding laag zijn. Altijd met 2 jaar garantie. De jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in veel kleuren en kleurvariaties.

Geperforeerd of in houtprint. Dit type zonwering voor binnen is van oudsher zeer geliefd doordat het goedkoop en flexibel is. Ze bestaan uit hoogwaardig aluminium dat jarenlang mooi en fris blijft. Wij maken ze voor u op maat en leveren binnen 2 weken.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Aluminium jaloezie, waaruit bestaat het

Jaloezieen van Budgetjaloezieën.nl bestaan uit een bovenbak van metaal waarin zich een ophaalmechanisme en kantelmechanisme bevinden. Deze werken met behulp van ladderband of koorden. De jaloezie is verbonden met een onderlat, waaraan ook de koorden en het ladderband zijn gemonteerd. Het geheel is gemaakt van duurzame aluminium lamellen. De kleur van de koorden, bovenbak en onderlat worden gecoördineerd met de kleur van het lamellen.Hier kan dus enig verschil in zitten.

Jaloezieën hoe werken ze

Aluminium jaloezieen van Budgetjaloezieën.nl is oersterk en flexibel. U kunt zelf de lichtinval regelen en de mate van uw privacy bepalen. Het op en neerlaten van de lamellen gebeurt door middel van de koorden die u door de aluminium latten ziet lopen. De langslopende koorden of ladderband zorgen voor het kantelen van de lamellen. De laatste jaloezielat is bevestigd aan een dikke, ovaalvormige onderlat die zorgt voor het juiste gewicht dat nodig is om in positie te blijven. Meestal hangen aluminium jaloezieën in neergelaten positie.

Aluminium jaloezieen, kleur en design

Aluminium jaloezieen zijn te koop in een groot scala aan neutrale en sprekende kleuren. In een glanzende of zijdeglans uitvoering. Daarnaast zijn onze aluminium jaloezieën ook verkrijgbaar in meerdere dessins zoals een houtdessin of met decoratieve perforaties. Op de gedetailleerde productpagina vindt u ze allemaal. Onze meetinstructies vindt u achter de tab Instructies..

Lamelbreedte jaloezieen bepalen

Aluminium jaloezieen zijn er in diverse lamelbreedtes. Maar hoe bepaalt u nu de breedte die het beste bij uw venster past? Er zijn een aantal factoren die hierbij belangrijk zijn. Allereerst de oppervlakte van het vertrek. Dan de grootte van uw raam. In het algemeen kunt u aanhouden: hoe groter het venster hoe breder de lamel. De meest gebruikte lamelbreedtes voor ramen in bijvoorbeeld slaapkamers en woonkamers zijn 25 en 50 millimeter. Voor kleine ramen en deuren in kleine ruimtes kunt u het beste een jaloezie nemen met een lamelbreedte van 16 of 25 millimeter. Onze aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in de volgende breedtes: • 16 mm • 25 mm • 35 mm • 50 mm • 70 mm

Opties voor de uitvoering

Aluminium jaloezieen van Budgetjaloezieën.nl zijn standaard voorzien van ladderkoord, maar u kunt ze samenstellen naar uw eigen wens. Wij bieden u daarvoor onderstaande opties:

  • Ladderband: hierbij vervangen we het ladderkoord door een katoenen strip van 25 millimeter breed in een bijpassende of contrasterende kleur naar keuze.
  • Kabelzijgeleiding: de ideale oplossing voor bevestiging aan deuren en kantelramen.
  • Retro jaloezie: deze optie is alleen beschikbaar voor lamellen met een breedte van 50 millimeter. Hierbij vervalt de metalen bovenbak waardoor het bedieningsmechanisme zichtbaar wordt. Het standaardladderkoord vervangen wij door ladderband. Het geheel oogt hierdoor nostalgisch.
  • Klemsteun voor lamellen van 16 en 25 millimeter: uitsluitend bruikbaar bij kantelramen en standaard draairamen. U bevestigt hierbij de jaloezie met behulp van een klemsteun die over het raam heen valt. U hoeft met deze optie niets te schroeven.

Montage van uw aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieeen kunt u eenvoudig zelf monteren met behulp van de standaard meegeleverde schaarsteunen. Deze montagesteunen kunt u gebruiken voor bevestiging aan het plafond of kozijn. Bij elk product zit een uitgebreide montagehandleiding. Laat u uw raambekleding liever door een professional plaatsen? Maak gebruik van onze montageservice.

Hebt u nog vragen of is iets onduidelijk? Bel of mail ons. U kunt ook een foto van uw raamsituatie doormailen.