Plissegordijnen

Plissegordijnen op maat van Budgetjaloezieën.nl zijn een lust voor het oog. Het is een zeer gewilde raamdecoratie voor woningen en bedrijfspanden. Vooral omdat deze raambekleding functioneel en decoratief tegelijk is. Dit type raambekleding is verkrijgbaar als enkele plisse en honingraatplisse in de merken Budget en Verano®. De honingraatversie isoleert extra.

Bij elke variant kunt u kiezen uit diverse materialen waaronder ook verduisterende stoffen. Doordat onze plissegordijnen 20 millimeter diep zijn, kunt u ze eenvoudig monteren in de glassponning op een deur of klein raam. Wij maken uw raambekleding perfect op maat en leveren binnen 2 weken. Op Budgetjaloezieën.nl kunt u vertrouwen

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Plissegordijnen op maat kleuren

Plissegordijnen op maat van Budgetjaloezieën.nl zijn leverbaar in tal van warme kleuren en mooie dessins. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van kwaliteitsstoffen waar u jarenlang plezier van hebt. Wij bieden u een grote keuze in stofkleuren en railkleuren. Onze klantenservice kan u alles vertellen over deze mogelijkheden. Voor secuur opmeten van de juiste breedte, kunt u hier onze meetinstructies downloaden.

Top-down bottom-up

Plissegordijnen op maat van Budgetjaloezieën.nl zijn ook verkrijgbaar als top-down  bottom-up up versie. Een bijzondere variant waarmee u nog meer mogelijkheden hebt. Met dit type gordijn kunt u de plisse tegelijkertijd of afzonderlijk omhoog en omlaag trekken. Daardoor kunt u bijvoorbeeld een raam enkel in het midden of aan de onderzijde met het gordijn bedekken. Een top-down/ bottom-up up versie is ook zeer geschikt voor montage op kantelramen en dakramen.

Monteren plissegordijnen op maat 

Onze plissegordijnen op maat zijn gemakkelijk zelf te monteren, maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen. Boek hiervoor onze montageservice. Uw gordijnen leveren we met montageclips waarin u de bovenrail klikt. Het top-down/ bottom-up up systeem monteert u eenvoudig met de bijgeleverde clips en speciale schuifjes voor het spannen en schuiven van de geleidingskoorden. 

Montage kantelramen, draairamen

Voor bevestiging aan kantelramen en draaiende ramen kunt u voor beide versies speciale montageklemmen bestellen (klemsteunen). Doordat deze klemmen over het bewegende raamdeel worden bevestigd, is schroeven overbodig. Bij elk product zit een duidelijke montagehandleiding.

Zit u met een complex vraagstuk voor bevestiging van uw raamdecoratie? Leg het vrijblijvend aan ons voor en mail ons een duidelijke foto.