Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat van Budgetjaloezieën.nl brengen sfeer in uw interieur. Daarbij beschermen ze tegen zonnewarmte en te fel licht, dempen ze geluid en werken isolerend. Met behulp van de kralenketting kunt u het gordijn eenvoudig oprollen en afrollen. U kunt kiezen uit een grote collectie oprolbare gordijnen van de merken Budget en Verano®. Ze zijn verkrijgbaar in uni kleuren en moderne dessins. Uiteraard voor een scherpe prijs. Wij maken de raambekleding op de maat die u wenst en leveren uw bestelling binnen 2 weken bij u af. Op elk ophaalgordijn krijgt u 2 jaar garantie.

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Verduisterende rolgordijnen op maat

Bent u op zoek naar rolgordijnen die geen licht doorlaten? Ga dan voor verduisterende rolgordijnen. Vooral voor slaapkamers en woonkamers is het de ideale oplossing. U kunt uw vensters verduisteren met een speciale afdekplaat of cassette of kiezen voor een valgordijn met verduisterende stof. Vind u kiezen tussen die 2 lastig? Vraag ons gerust advies.

Systeem

Onze rolgordijnen werken met een solide oprol- en afrolsysteem. U bedient het met de speciale kralenketting die aan de linkerkant of rechterkant over een kunststof tandwiel loopt. De breedte van het valgordijn is standaard voorzien van een ronde aluminium buis van 32 millimeter. Afhankelijk van de breedte van uw raam levert Budgetjaloezieën.nl ook buizen met een diameter van 19, 25, 32 of 42 millimeter. Hoe breder het venster hoe dikker de buis. De onderkant van het valgordijn bevat een platte, witte buis waaromheen de stof loopt, zodat de raambekleding mooi strak hangt.

Ruimte tussen stof en kozijn

Bij rolgordijnen is de stof circa 4 centimeter smaller dan het systeem. Bij montage in een kozijn betekent dit dat u aan weerskanten tussen stof en kozijn ongeveer 2 centimeter ruimte houdt. Daarom adviseren wij u voor volledige verduistering een ophaalgordijn met een cassettesysteem. Dit systeem dekt het venster volledig af. Onze meetinstructies kunt u hier downloaden.

Kleuren en dessins

Rolgordijnen van Budgetjaloezieën.nl zijn verkrijgbaar in semi-transparante, transparante en verduisterende stoffen. In onze uitgebreide collectie kunt u kiezen uit schitterende uni kleuren en moderne dessins. Ze zijn gemaakt van sterk polyester en gaan jarenlang mee. De gangbare stofbreedte voor onze oprolbare gordijnen is 200 centimeter. Zoekt een bredere maat dan kunnen wij dit in veel gevallen oplossen door de de breedte van de stof te gebruiken als hoogte. Mits de structuur van het weefsel en de gewenste hoogte dit toelaten. Overleg dit even met ons. Onze semi-transparante gordijnen zijn brandvertragend. Voor u een stukje extra veiligheid.

Opties uitvoering

Rolgordijnen van Verano® en ons huismerk Budget zijn voorzien van een duurzaam standaard bedieningssysteem. Voor extra verduistering en montage bieden wij u de volgende opties:

  • Cassettesysteem aluminium: door gebruik van dit systeem in combinatie met verduisterende stof, maakt u uw venster volledig lichtdicht.
  • Vervanging onderste buis: U kunt de smalle buis aan de onderkant van een ophaalgordijn laten vervangen door een gewicht dat wij in de stof naaien.

Elektrisch bedienbaar 

Rolgordijnen van verano zijn optioneel elektrisch te bedienen door middel van het draadloze elektrische motorpakket.

Dit pakket bestaat uit:

  • Een accu motor (ingebouwd & afgesteld door Verano)
  • Een oplader
  • Een 1 kanaals afstands bediening

Eventueel is dit pakket uit te breiden met een 15 kanaals afstandsbediening.

Het elektrisch bedienings pakket is compatible met smartwares®

Montage 

Rolgordijnen van Budgetjaloezieën.nl kunt u prima zelf monteren of dit door ons laten doen. Vooral omdat u ze al op de juiste maat geleverd krijgt. Met de bijgeleverde bevestigingssteunen is het ophangen in een oogwenk klaar. Bij elk product vindt u duidelijke montage instructies met tekeningen. U kunt eventueel ook onze montageservice online boeken.

Mist u bepaalde informatie? Kijk op onze pagina veel gestelde vragen over rolgordijnen of stuur een e-mail met foto bij een bijzondere situatie.