Product eigenschappen

Afmetingen

 • Breedte: Min. 300mm - Max. 2400mm
 • Hoogte: Min. 300mm - Max. 2400mm
 • Bovenbak afmetingen: 25mm x 25mm
 • Lameldikte: 0,21mm

Kenmerken

 • Leverbaar met onderlat fixeerbeugel
 • Leverbaar met klemsteun voor montage op draai/kiepramen
 • Leverbaar met kabel zijgeleiding
 • 2 jaar garantie

Extra opties

 • Klemsteun montage
 • Kabel zijgeleiding
 • Onderlat fixeerbeugel

Bezorging

 • Gratis bezorgd in Nederland en België
 • Binnen 2 weken geleverd

Aluminium jaloezieën 25 mm (Budget)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 42,00

* Verplichte velden

€ 42,00
Details
Details

Budget aluminium jaloezieën 25 mm

Met onze aluminium jaloezieën van 25 mm heeft u een duurzame raambekleding die zowel functioneel als sfeervol is. Ze dragen de naam van ons eigen huismerk Budget waardoor u zeker weet dat ze van hoge kwaliteit zijn. Wij maken ze volledig op maat voor u, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Een Budget jaloezie bestaat uit een fraaie bovenbak, duurzame lamellen en een onderlat. Dit type zonwering is voorzien van een tuimelslang en een ophaalkoord en werkt door middel van een ladderkoord uit dezelfde kleurklasse. Kijk voordat u de gewenste maten aan ons doorgeeft eerst op de pagina Meetinstructies voor tips en aanwijzingen. U weet dan zeker dat de maten die u bestelt ook juist zijn.

Specificaties aluminium jaloezieën 25 mm

De aluminium jaloezieën 25 mm van Budgetjaloezieën.nl zijn populair bij jong en oud. Dit komt mede door hun positieve eigenschappen en onze bovengemiddelde service. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Bovenbak afmetingen 25mm x 25mm
 • Lameldikte 0.21mm Jaloeziebreedte 2.400 mm maximaal
 • Jaloeziehoogte 3.000 mm maximaal
 • Mogelijkheid montage kantelramen 
 • Gratis kleurstalen
 • Garantie 2 jaar
 • Levertijd binnen 14 dagen
 • Gratis levering in Nederland en België

 

Bediening aluminium jaloezieën 25 mm

Aluminium jaloezieën van 25 mm zijn eenvoudig te bedienen. U kunt ze laten kantelen door middel van de transparante kunststof tuimelslang en u kunt ze ophalen met de optrekkoorden aan de zijkant. Op het bestelformulier kunt u aangeven of u de bedieningen links of rechts wenst.

Accessoires optioneel

Klemsteun

Uw aluminium jaloezieën van 25 mm kunt u desgewenst uitvoeren met een handige klemsteun. Deze steunen zijn ideaal voor kiepramen en deuren van pvc. Hun bijzondere eigenschap is dat ze zich om deur of raam klemmen om zodat de jaloezie netjes op het venster aansluit. U kunt ze gebruiken voor ramen en deuren van maximaal 20 millimeter dik. Gaat uw voorkeur uit naar de klemsteunen? Lees dan vooraf de aanwijzingen op de pagina Meetinstructies.

Kabelzijgeleiding

Een kabelzijgeleiding is speciaal ontworpen om uw aluminium jaloezieën van 25 mm op de juiste plaats te houden. Vooral bij kantelramen en deuren is dit een bekend probleem. U lost dit eenvoudig op door de zijgeleiding vanuit de bovenbak naar de onderkant te spannen met behulp van het bijgeleverde montageprofiel. Zo bent u altijd verzekerd van goed aansluitende raambekleding.

Fixeerbeugel onderlat

Het kan een bron van ergernis zijn als uwjaloezieen met de onderzijde over uw kozijn of vensterbak sleept. Om dit te voorkomen, kunt u het beste deze fixeerbeugel gelijk mee bestellen. De montage ervan is in een oogwenk gefikst.

Montage aluminium jaloezieën

Budget aluminium jaloezieën 25 mm monteert u moeiteloos met de bijbehorende schaarsteunen. Ze zijn geschikt voor montage op of in een kozijn. U bevestigt daarvoor de schroeven in de wand of het plafond. Ziet u op tegen het zelf monteren? Onze montageservice lost dit probleem graag voor u op.

Hoe groot is uw pakket?


In opgetrokken toestand nemen aluminium jaloezieën van 25 mm weinig ruimte in. De lengte van uw jaloezie is afhankelijk van de lamelbreedte van uw aluminium jaloezie. De lengte van de jaloezie bepaalt de pakkethoogte. U vindt hier beneden de pakketafmetingen:

Hoogte jaloezie          Pakkethoogte
100 cm                          7   cm
150 cm                         8,5 cm
200 cm                        10   cm
250 cm                       11,5 cm
300 cm                         13  cm

Kleurstalen bestellen

Kleurstalen bestellen

Hoewel we ons best doen de producten zo goed mogelijk te presenteren, wilt u waarschijnlijk de materialen toch vooraf in het echt bekijken en vasthouden. Daarom kunt u bij ons, zonder kosten, gratis stalen aanvragen. Zo kunt u toch online bestellen, zonder achteraf verrast te worden.

De kleurstalen worden na aanvraag binnen enkele dagen verstuurd middels brievenbuspost. Vul het onderstaande formulier in met de gewenste kleur(en). U kunt kosteloos tot 6 kleurstalen bij ons bestellen.

Vraag uw kleurstalen aan

* Verplichte velden

Meten en monteren

Meetinstructies

Heeft u de raamdecoratie van uw wensen gevonden? Met behulp van onderstaande meetinstructies kunt u eenvoudig de juiste afmetingen van uw raamdecoratie vaststellen. Kies voor het meten of u de raamdecoratie in, of op het kozijn wilt monteren. Voor de beste resultaten adviseren wij gebruik te maken van een metalen meetlint. Schrijf nauwkeurig de resultaten van uw metingen op, zodat u deze éénvoudig kunt invullen in onze webshop.

LET OP! Wij werken exact met de door u opgegeven maten in millimeters.

Handleidingen downloaden

Download hier de specifieke meetinstructies en montagehandleiding voor dit product als PDF bestand.

Budget meetinstructies jaloezieen. (1.66 MB) montage handleiding Budget 16 & 25 mm jaloezieen. (2.19 MB)