Binnenzonwering informatiepagina

Op deze binnenzonwering webpagina van Budgetjaloezieën.nl vindt u algemene informatie over bezorgen, levertijden, coatings en meer. Onze raamdecoraties maken wij altijd voor u op maat. Ze zijn van hoge kwaliteit, zeer goedkoop en voorzien van 2 jaar garantie. Voor alle soorten raambekleding gebruiken wij uitsluitend duurzame materialen van hoge kwaliteit. Zo hebt u jarenlang plezier van uw aankoop.

Aangesloten bij Webwinkel Keur


Budgetjaloezieën.nl is lid van Webwinkel Keur. Dit is een keurmerk voor webwinkels. Doel is om klanten meer transparantie en veiligheid te bieden tijdens het online winkelen. Webwinkel Keur controleert onder meer of leden voldoen aan de wetgeving en of zij voor de bezoeker belangrijke informatie duidelijk genoeg in hun webshop vermelden. Ook bij geschillen kunnen ze bemiddelen of een bindende uitspraak doen via GeschilOnline.nl.  Als klant van Budgetjaloezieën.nl kunt u op de website van Webwinkel Keur ons bedrijf beoordelen. Zo weten wij en andere lezers hoe we in de praktijk presteren. Meer informatie over dit keurmerk vindt u hier.

Deskundig advies?


Twijfelt u wat voor u de beste keuze is voor uw binnenzonwering? Profiteer van onze jarenlange ervaring in de raambekleding branche en vraag ons advies. Wij staan dagelijks voor u klaar om u te ondersteunen bij de aanschaf van uw nieuwe binnenzonwering. U kunt hierbij rekenen op een goed onderbouwd en eerlijk advies. Mail gerust naar info@budgetjaloezieen.nl of bel ons op 06-21413328. Wij helpen u graag verder.

Binnenzonwering gratis kleurstalen


Binnenzonwering is bij Budgetjaloezieën.nl verkrijgbaar in veel moderne kleuren. Bedenk hierbij dat de kleur die u in onze webshop uitzoekt, in het echt kan afwijken. Dit heeft veelal te maken met de kleurinstelling van een monitor. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om vóór elke aankoop eerst gratis kleurstalen in de gewenste tint bij ons aan te vragen. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Binnenzonwering vertrouwd kopen, veilig betalen


Bij Budgetjaloezieën.nl hanteren wij de volgende betaalmethoden voor de aankoop van uw binnenzonwering:

  • Contant via IDEAL
  • Contant via Mistercash
  • Contant met PayPal
  • Overschrijving voor orders lager dan € 300.-
  • Via aanbetaling voor bestellingen hoger dan € 300.- met restbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Binnenzonwering levertijden


Binnenzonwering op maat van ons huismerk Budget leveren wij meestal binnen 2 weken. UPS Koerier Service levert uw bestelling op het door u aangegeven adres.
Binnenzonwering op maat van het merk Verano® hebben een levertijd van 2 tot 3 weken. U ontvangt uw aankoop via onze eigen bezorgservice of met een koerier van TNT. 2 werkdagen voordat de levering plaatsvindt, ontvangt u van ons een aankondiging per e-mail.

Bezorggebied en afhaalmogelijkheid

Alle aankopen worden op bestelling speciaal voor u op maat gemaakt. Dankzij korte lijnen met onze leveranciers, kunnen wij deze maatproducten toch snel bij u bezorgen. Bij ieder product op onze website ziet u een indicatie van de levertijd staan. Alle bestellingen worden door heel Nederland gratis thuisbezorgd. (m.u.v. de waddeneilanden, Neem hiervoor contact met ons op) 

In het kort:

Nederland: Alle producten gratis thuis bezorgd.

Belgie: Alle "Budget" producten worden gratis thuis bezorgd.

Bij Verano producten geldt een toeslag van € 35.00 per levering en is enkel beschikbaar in het vlaamstalige deel van Belgie.

Duitsland: Alle "Budget" producten worden gratis thuis bezorgd.

Bij Verano productenis dit eventueel mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Andere EU landen:  Op aanvraag